Spelregels

Deelname aan deze Vijfdaagse is vrijwillig en op persoonlijke titel en heeft als doel persoonlijke groei te bevorderen.

Bij deelname worden persoonsgegevens (voornaam en e-mailadres) verzameld met het doel de deelnemer van informatie te voorzien die verband houden met deelname aan de Vijfdaagse.

De Nu zeg ik Nee! Vijfdaagse wordt in co-creatie uitgevoerd door Vernet en IZZ. Zowel Vernet als IZZ bewaren de gegevens om de deelnemer te kunnen benaderen voor het versturen van de opdrachten en vragenlijsten, een terugkoppeling te geven van de bevindingen uit onderzoek, en zaken rondom werkdruk en stress. Het invullen van de vragenlijsten is anoniem en niet verplicht.

Indien deelname aan de Nu zeg ik Nee! Vijfdaagse of aanverwante zaken niet langer is gewenst, dan zullen de persoonsgegevens worden vernietigd . Deelnemer kan dit kenbaar maken door onderaan een ontvangen mail op de link unsubscribe te klikken en de instructies te volgen. Deelnemer kan ook een mail sturen naar: info@vernet.nl met onderwerp ‘vernietiging persoonsgegevens’ en daarin het mailadres dat moet worden vernietigd.

Op deze Vijfdaagse zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van Vernet van toepassing en de algemene voorwaarden en privacy verklaring van IZZ.